divendres, 30 d’octubre del 2009

Eduwiki

A classe de TIC vam fer una activitat en grup, en que teníem que buscar una definició en la pàgina web de l'eduwiki que no hi aparegués.
Eduwiki és una pàgina web 2.0 on podem elaborar i trobar informació en imatges, vídeos, power point i escrits de diverses temàtiques. Està destinada a nens de primària i secundària. A més a més les mestres el poden utilitzar coma recurs didàctic a les classes del parvulari. Aquesta és una eina molt útil en el món laboral que ens incorporarem en el nostre futur i per això em realitzat una practica per a veure com s'utilitza aquesta eina.
Després d'estar mirant vam voler-ho fer sobre el mosquit.

Aquesta és la definició que posaríem en la eduwiki:


El mosquit és un insecte que es troba a tot arreu del món. Existeixen milers de classes de mosquits, de diferents grandàries i colors. El mosquit femella necessita de la sang dels vertebrats (els animals que tenen columna vertebral) per a posar ous i produir més mosquits. Tenen una part especial en la boca que usen per a xuclar la sang, que diluïxen amb la saliva per a poder beure-se-la.



Encara que sembli fàcil, ens va costar una mica definir una paraula que fos fàcil d'entendre per als nens, però crec que vam encertar força bé, de forma sencilla i no gaire extens, sobre la definició del mosquit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada