dimarts, 20 d’octubre del 2009

>> El món sonor <<


Avui a la classe de seminari, ha sigut molt divertida, diferent al que, normalment, hem fet fins ara. Hem fet una sèrie d'activitats de percepcions de diferents sons. Hem separat les taules i ens hem posat en rotllana.

La primera activitat ha sigut dir el nom de nosaltres amb les diferents qualitats dels sons. D'aquesta manera ens hem anat coneixent més totes nosaltres.

La segona hem reunit totes les nostres claus i la Merçè agafava unes i, amb el soroll que reproduien, teniam que adivinar quines eren les nostres, ha sigut molt curiós ja que la majoria encertava quines eren les seves claus.

La tercera hem escullit una frase i una de nosaltres tenia que expressar-la de la manera que volgués, la resta teniam que dir quina imatge, quin color, quina sensació i quin material plàstic ens aportava l'expressió de la frase. Hem descobert que cada una de nosaltres, ens venia una imatge, un color, una sensació diferent i com ens pot repercutir a cada una de nosaltres la manera de expressar la frase.

Per acabar, hem fet una llista de les coses que fan soroll, que normalment habituem a escoltar, i es que hi ha un munt de coses, perquè no teniam més temps que sinó feia una llista infinita, tot el què ens envolta fa soroll, qualsevol cosa, fins i tot, moments que no ens adonem i que estem escoltan.

M'agradat molt la classe d'avui, m'ha fet veure cóm podem discriminar sons, encertant el soroll de les nostres claus. Quina sensació, imatge,etc. diferent li arriba a cada persona a l'expressar una frase. El munt de coses que hi ha en el món que fan soroll i que poder nosaltres,a l'estar acostumats, d'alguna manera no les sentim o no les tenim ens compte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada